Múka z hroznových jadierok 400g
Nakoľko obyčajné hroznové jadierka konzumované vcelku nemajú priaznivý efekt , preto ich treba fyzicky spracovať ďalej, zomlieť ( na múku), aby sme zvnútra jadier dostali všetky výživné látky, ktoré majú priaznivý vplyv na náš organizmus.
Niektorí ľudia mu privlastňujú omladzujúce účinky, je efektívnou zbraňou v chránení srdca a obehovej sústavy. Je to prírodný antioxidant, zmierňuje príznaky alergie, ochraňuje srdce a ochraňuje celú obehovú sústavu od zavápnenia ciev, práve kvôli tomu hroznové jadierka sú veľmi užitočné v prevencii voči artérioskleróze, zúžení ciev, a ďalších ochorení obehovej sústavy. Môže zvyšovať hladinu HDL (dobrého) cholesterolu, a naopak znížiť hladinu LDL (zlého) cholesterolu.
Vďaka svojmu vysokému obsahu antioxidantov spomaľuje proces starnutia a priaznivo vplýva na omladenie pleti. Ochraňuje bunky od škodlivých látok, znižujúc tým riziko vývinu rakovinotvorných látok. Pri ženách v prechode môže mať tiež pozitívne účinky v zmiernení príznakov tohto stavu. Má protizápalové účinky, preto zrýchľuje aj proces regenerácie organizmu. Posilňuje odolnosť organizmu voči stresu.
Ochraňuje mozog od voľných radikálov a zlepšuje pamäť. Zlepšuje aj hebkosť a pružnosť pokožky. Túto múku môžete použiť aj na prípravu a dochucovanie koláčov, chlebových zmesí,na zahusťovanie, do musli aj jogurtov a kefírov. ( 1 čajová lyžica).
Skladujte na suchom a chladnom mieste, nevyžaduje chladenie!
Zloženie: 100% múka z jadierok červeného hrozna.
Krajina pôvodu: EU.
Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku: Energia: 661 kJ/158kcal Tuky: 6,7g Bielkoviny: 9,5g Sacharidy: 17,2g. Dátum spotreby: viď na prednej etikete!
Nie sme veľmi ďaleko od pravdy, keď povieme o semienkach červeného hrozna, že obsahujú najväčší pomer antioxidantov na svete. Zamedzuje vzniku zápalových ochorení a výrazne dôležitú úlohu hrá v zachovaní vitality, zdravia buniek v cievach obehovej sústavy. Ochraňuje srdce, pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku, a pozitívne ovplyvňuje aj hladinu cholesterolu v krvi.